+45 42 90 11 90 mail@kroneadvokater.dk

Hvad skal mit testamente indeholde?

Der findes mange arveretstest på nettet. Vi mener ikke at en test kan stå alene, men skal suppleres med korrekt juridisk rådgivning, ellers kan I risikere at få et testamente med et andet indhold end ønsket – og desværre konstateres dette ofte først efter dødsfald.

Hos Krone Advokater stiller vi de spørgsmål, som du måske ikke selv tænker på er relevante. Vi kan ud fra din situation spore os ind på hvad dit og din families behov er. Alle familier er individuelle og jeres sag og dokument I får oprettet hos os, skal behandles sådan.  

Det handler om jeres families sikkerhed og fremtid, hvilket vi mener skal behandles med respekt og med personlig effektivitet og ekspertise. 

Vi anbefaler derfor, hvis I skal have oprettet et testamente at I går til en advokat med speciale i familieret. Hos Krone Advokater har vi speciale i familieret. Vi behandler også dødsboer, hvilket giver os et indgående kendskab til processen bag et testamente og effektueringen heraf. Vi vil derfor kunne oprette dine dokumenter med den fornødne ekspertise.

Vi har oplistet en række eksempler på hvornår det er en god idé at oprette et testamente:

  • du ikke er gift, men ønsker at sikre din samlever
  • du har børn fra tidligere forhold
  • du ønsker, at arven fra dig skal være en form for særeje
  • du er enebarn, ugift og barnløs og vil undgå, at arven tilfalder statskassen som ”herreløst gods”
  • du ønsker at betænke svigerbørn, fraskilt ægtefælle, fætre, kusiner eller andre
  • du ønsker, at bestemte personer eller foreninger skal arve et beløb
  • du har ønsker om, hvordan dit dødsbo skal behandles
  • du ønsker en anden fordeling end den, der følger af arveloven
  • du ønsker at begrænse dine børns tvangsarv til 1.260.000 kr. (2018) – reguleres årligt

 Vi holder løbende gratis foredrag om arv, så ønsker du at høre mere, så hold øje med vores hjemmeside, lokalavisen ”det grønne område” eller tilmeld dig vores nyhedsbrev hvori der inviteres til gratis foredrag og arrangementer.

 Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår næste foredrag finder sted og tilmelding hertil.

Vi har indgået et samarbejde med det gode testamente.dk som er skabt af 33 velgørende organisationer i fællesskab. Vi er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.  Se eventuelt mere på www.detgodetestamente.dk

 

Læs meget mere om arv og testamente under de øvrige menupunkter på vores hjemmeside.